سوله ubm

سوله UBM یا قوسی شکل :

سوله یو بی ام اولین بار توسط شرکت آمریکایی MIC ثبت طرح و اجرا شد و در پی این طرح دستگاه های خاص و پیشرفته ای برای اجرای این سازه سوله ساخته شد.

 سوله UBM به شکل قوسی ساخته میشود و این سازه بدون اسکلت با هزینه اقتصادی تر طراحی و ساخته میشوند.این سازه‌ها هیچ اسکلت و ستونی ندارد،امابدلیل ساختار تنظیم شده بسیار سبک و مقاوم هستند، طرح این سوله به شکل U  میباشد میباشد به همین دلیل به این سازه سوله قوسی نیز گفته میشود. این نوع سازه را با ورق های شیروانی از نوع گالوانیزه میسازند که در ضخامت های مختلف بسته به شرایط سازه انتخاب میشوند و توسط دستگاه‌های UBM به پانل‌های قوسی یکسانی تبدیل میشوند وپس از قرار گرفتن در کنار یکدیگر بوسیله دستگاه جانبی به هم متصل میشوند. این ورق ها بدلیل خم کاری و طول زیاد قابلیت جابجایی را از دست میدهند و باید با دستگاه های UBM  ساز به محل اجرا منتقل شوند.این سازه ها عمدتا برای متراژ بالی 1000 متر ساخته میشوند زیرا پایین تر از این متراژ توجیه اقتصادی ندارد.

سوله UBM

این نوع سوله ها بر حسب کاربری و شکل سوله، در دسته های مختلفی قرار میگیرند که عبارتند از طرح های R،Q که در پایین تر به شرح آن میپردازیم.

  • سوله با شکل Q : این سازه‌ها با نام سوله زمین به زمین شناخته شده زیرا در این سازه‌ها دو طرف سازه بر روی فونداسیون قرار می‌گیرد و چون قوس هم از روی همین فونداسیون شروع می‌شود در نتیجه نیازی به اجرای دیوار اطراف نیست بنابراین روش زمین به زمین به صرفه ترین روش اجرای سوله UBM می‌باشد.
  • سازه R شکل : به سوله دیوار به دیوار معروف هستند، زیرا دو طرف سازه بر روی دیوار یا ستون قرار می‌گیرد.

تلفن های تماس :

دفتر مرکزی صادقیه 02144266777

واتس اپ 09123074579

 

ساخت سوله UBM :

سوله UBM سازه ی فاقد اسکلت بوده که طی مراحلی بوسیله دستگاه های خاص ubm ساخته میشود.نام این دستگاه ها csu  میباشد که پس از گرفتن اطلاعات از نرم افزار جانبی خود شروع به ساختن و فرم دهی پانل ها میکند اطلاعاتی که وارد نرم افزار میشوند عبارتند از : طول و عرض سوله ،ارتفاع میانی سازه ،میزان سرعت باد و…که پس از دریافت اطلاعات نقشه سازه را طراحی میکند . 

مراحل تولید این سازه بسیار حساس هست و هم نیاز به دستگاه حرفه ای و هم تیم اجرایی با سابقه اجرا شود که با دقت لازم نصب و اجرا شود. اجرای این سازه بسیار سریع است زیرا برای نصب از پیچ و مهره، بست، جوش، ستون، تیرآهن، خرپا و چسب استفاده نمیشود.

ساخت سوله ubm

مزایای سوله UBM :

  1. نصب و اجرای سریع 
  2. صرفه جویی در وقت و هزینه 
  3. کاهش هزینه های جانبی 
  4. مقاومت بالا بدلیل شکل قوسی 
  5. مقاوم در برابر زلزله و آتش سوزی
  6. انعطاف پذیری و قابلیت تغییر شکل
  7. سازگاری با محیط زیست
  8. عدم زنگ زدگی

 

معایب سوله UBM :

  1. قابلیت اتصال جرثقیل سقفی در این سازه‌ubm وجود ندارد.
  2. به طور معمول در فصل های خیلی گرم یا خیلی سرد هدر رفت انرژی را دارند.
  3. محدودیت بابت ساخت با دهانه های بزرگتر
  4. ساخت سازه ubm با دستگاه UBM هست و قابلیت مونتاژ دستی قعطات وجود ندارد.
  5. جابجایی سازه غیر ممکن است به این علت که تایل ها به هم دوخته شده اند و دارای قوس هستند.
معایب سوله ubm
ساخت سوله ubm
مزایای سوله ubm

قیمت سوله UBM

جهت برآورد هزینه پروژه خود میتوانید با کارشناسان سانیا سقف تماس بگیرید

تا علاوه بر برآورد قیمت سوله UBM  از مشاوره رایگان نیز بهره ببرید

تلفن های تماس :

دفتر مرکزی صادقیه 02144266777

واتس اپ 09123074579

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *